Skip to product information
1 of 1

Sarcastic Brands

Сакастични кучки сапун од роза мед

Сакастични кучки сапун од роза мед

Regular price $18.00 USD
Regular price Sale price $18.00 USD
Sale Sold out
Shipping calculated at checkout.
Формула

Овој крем, навлажнувачки сапун има придобивки за кожата од козјото млеко заедно со екстрактот од шипка со тоа што го подобрува тенот и промовира здрав изглед на тонот на кожата. Преполно со есенцијални хранливи материи и витамини, козјото млеко ја смирува и хидрира дури и најчувствителната кожа. Неговите нежни и хранливи својства ја капат вашата кожа со луксуз.


Олеа Европа (маслиново), масло од кокос нуцифера (кокос), масло од јадро од Elaeis Guineensis (дланка), вода/ аква/ вода, натриум хидроксид, путер Бутироспермум Паркии (шеа), Цветна вода Роза Дамасцена, Цветно масло од Damascena, масло од семе Ricinus Communis (рицинус), екстракт од Rosa Canina (шипинка), козјо млеко, мед, цветно масло Pelargonium Graveolens


Нето тежина од 120 g
View full details