Skip to product information
1 of 1

Sarcastic Brands

Сакастични кучки сапун од зелен чај

Сакастични кучки сапун од зелен чај

Regular price $18.00 USD
Regular price Sale price $18.00 USD
Sale Sold out
Shipping calculated at checkout.
Формула

Овој сапун од зелен чај и маточина дава енергија додека ги мие нечистотиите и ја измазнува кожата од глава до пети. Ова е вегански пријателски сапун формулиран со маслиново масло кој е богат со антиоксиданси за борба против предвременото стареење и поправка на оштетувањето на кожата. Продира длабоко во кожата и затоа нема да ги затне порите, притоа давајќи дополнителен поттик на влага и заштита на вашата кожа.


Маслиново масло Olea Europaea, масло Cocos Nucifera (кокос), масло од Elaeis Guineensis (дланка), вода/ аква/ вода, натриум хидроксид, путер Butyrospermum Parkii (шеа), Cymbopogon Flexuras (Llexuras) Масло, масло од семе од картамус тинкториус (шаран), екстракт од лист од Camellia Sinensis (зелен чај), масло од цвет од Lavandula Officinalis, масло од кора од цитрус парадизи, козјо млеко, илилит, токоферил ацетат, масло од семе Ricinus Communis (рицинус2)
Нето тежина од 120 g

View full details