Skip to product information
1 of 3

Sarcastic Brands

Природен сунѓер од Коњац „Сунѓердостоен“.

Природен сунѓер од Коњац „Сунѓердостоен“.

Regular price $16.00 USD
Regular price Sale price $16.00 USD
Sale Sold out
Shipping calculated at checkout.

Опис

Природен сунѓер Konjac од растителни влакна за подобар пилинг за лице. Овој заоблен сунѓер совршено се вклопува на вашата дланка за вашата дневна рутина на лицето. Користете го со вашето омилено средство за чистење за да ги отстраните сите нечистотии! Направен од влакна од корен од коњак, овој сунѓер е биоразградлив и целосно природен. Сунѓерот Konjac е совршено решение за почиста, помазна кожа!

Придобивки

  • Целосно природен сунѓер кој е чист за вашата кожа и чист за Земјата
  • Одличен пилинг за помазна кожа
  • Составен од биоразградливи, компостбилни растителни влакна
  • Погоден за сите типови кожа

Апликација

  • Конјачкиот сунѓер намокрете го со топла вода додека не омекне
  • Масирајте ја кожата со кружни движења
  • Исплакнете го сунѓерчето и закачете го со конецот за да се исуши помеѓу употребите
  • По 2-3 месеци користење (или 100 употреби), ставете го сунѓерот конјац во компостот.

Состојки

Влакна од коренот Konjac

View full details