Skip to product information
1 of 5

Sarcastic Brands

Прецизни пинцети „Pluck Off“.

Прецизни пинцети „Pluck Off“.

Regular price $15.00 USD
Regular price Sale price $15.00 USD
Sale Sold out
Shipping calculated at checkout.

Опис

Дефинирајте и обликувајте ги веѓите со нашите прецизни пинцети. Оваа пинцета може да ги добие оние тврдоглави влакна. Со прецизна технологија,  кубете ги вродените влакна и лесно обликувајте ги веѓите. Овие совршено коси пинцети се погодни за работа против коската на веѓите за почист изглед на веѓите. Никогаш не пропуштајте влакно со овие прецизни пинцети!

Придобивки

  • Прецизен агол за совршени веѓи
  • Компактен и пренослив
  • Квалитетен нерѓосувачки челик

Апликација

  • Помогнете да ја подготвите косата за отстранување и помогнете да ја намалите болката со употреба на топла крпа за миење на посакуваното место пред да ја цицате
  • Држете го со палецот и показалецот во близина на средината на пинцетата за прецизност
  • По лоцирањето на несаканите влакна, стиснете го телото на пинцетата и повлечете го во насока на раст на косата, отстранувајќи ја косата директно од коренот

Состојки

Не'рѓосувачки челик

View full details