Skip to product information
1 of 1

Sarcastic Brands

Отстранувач на шминка за усни и очи „Wipe Out“.

Отстранувач на шминка за усни и очи „Wipe Out“.

Regular price $21.00 USD
Regular price Sale price $21.00 USD
Sale Sold out
Shipping calculated at checkout.

Опис

Мешавина од масло и вода, овој професионален отстранувач на шминка за усни и очи е производ што ви треба за брзо отстранување на шминката на чувствителна кожа. Отстранете ги тврдоглавите, долготрајни бои со овој моќен, но нежен отстранувач со едно движење. Дали имате водоотпорна шминка? Нема проблем! Нашиот ултра нежен отстранувач веднаш ги брише малите нечистотии на вашите очи и сувата маскара за да го остави вашето лице мазно и чисто. Избришете ги трајните бои на вашите чувствителни усни без напор. Секогаш е погодно да имате нежно средство за отстранување шминка во задниот џеб!

Придобивки

  • Брз и нежен за сите типови кожа
  • Отстранете ја водоотпорната шминка веднаш
  • Без парабен
  • Амбалажа што може да се рециклира
  • 100 mL / 3,38 ml oz

Апликација

  • Потопете памучна подлога и ставете ја на затворени очни капаци, трепки и усни неколку секунди
  • Нежно избришете го откако ќе киснете неколку моменти
  • Професионален совет: натопете памук во нашиот отстранувач и нежно поминете го тампонот преку очите за совршено отстранување

Состојки

Циклопентасилоксан, изохексадекан, Ci 42090 и каприл/каприк триглицерид, Ci 60725 и каприлен/каприк триглицерид, аква, бутилен гликол, динатриум хлорид глицерид, динатриум хлороксид, Полиаминопропил бигуанид, дикалиум фосфат, Ci 77007 и аква

View full details