Skip to product information
1 of 4

Sarcastic Brands

Класичен блендер „Бленд како да е жешко“.

Класичен блендер „Бленд како да е жешко“.

Regular price $16.00 USD
Regular price Sale price $16.00 USD
Sale Sold out
Shipping calculated at checkout.

Опис

Додајте го овој супер-мек класичен блендер во најважните алатки за убавина за беспрекорна завршница. Еколошкиот материјал без латекс обезбедува мешање без ленти и стрес за шминката на вашето лице. Користете го тркалезното дно за совршено мешање и закосениот раб за местење пудра и прецизно мешање! Не можете да погрешите со нашиот класичен блендер за да го започнете денот.

Придобивки

  • Пена без латекс, еколошка
  • Двоен агол на страни за поголема разновидност
  • Лесно се чисти, лесно се суши

Апликација

  • Влажен класичен блендер со вода
  • Исцедете го вишокот течност
  • Допрете ја основата, BB кремот, пудрата или кој било друг производ преку лицето за убава мешавина
  • Исчистете со омилениот течен сапун и топла вода
  • Заменете секои 4-6 месеци по знаци на абење

Состојки

Пена без латекс

View full details