Skip to product information
1 of 4

Sarcastic Brands

Документи за бришење на „Блотирање на хејтерите“.

Документи за бришење на „Блотирање на хејтерите“.

Regular price $19.99 USD
Regular price Sale price $19.99 USD
Sale Sold out
Shipping calculated at checkout.

Опис

Поздравете ги нашите брзи и лесни Документи за бришење. Апсорбирајте го вишокот маснотии и блескајте со нежно мачкање со овие бришечки хартии за да го освежите лицето во текот на денот, а никогаш да не ја нарушувате шминката. Без бои или мириси, овие бришечки хартии се совршен додаток во движење на вашата чанта за шминка. Погоден за сите типови кожа. Ослободете се од стресот и кажете им збогум на несаканите масла за лице!

Придобивки

  • Апсорбира вишок масла со неколку бришења
  • Без бои и мириси
  • Патување погодно пакување
  • Хигиенски за еднократна употреба

Апликација

  • Отворете го капакот и отстранете ги бричниците
  • Нежно притиснете го ткивото на вашата кожа за да го апсорбира вишокот маснотии околу вашето лице
  • Користете го по потреба во текот на денот
  • Отфрлете ги по употреба

Состојки

View full details