Skip to product information
1 of 5

Sarcastic Brands

„Очи љубовна драма“ Виткач за трепки со поместена боја

„Очи љубовна драма“ Виткач за трепки со поместена боја

Regular price $16.00 USD
Regular price Sale price $16.00 USD
Sale Sold out
Shipping calculated at checkout.

Опис

Добијте ги заслужените трепки со нашиот Виткач за трепки со обложени рачки. Виткачот има обложени рачки и силиконски подлога за да се примени совршениот притисок за долготрајното виткање на трепките. Заоблената и широка уста ќе одговара на сите облици на очи! Спојте го овој виткач со вашата омилена маскара за да го добиете драматичниот вкус што го барате.

Придобивки

  • Драматични трепки
  • Поместена рачка за удобност
  • Погоден за сите форми на очи
  • Контурирана стега
  • Силиконски облоги без стегање
  • Квалитетен нерѓосувачки челик

Апликација

  • Центрирајте ги трепките помеѓу горниот и долниот дел на виткачот
  • Полека стискајте ги рачките заедно
  • Држете 10 секунди и отпуштете
  • Следете ја вашата омилена маскара

Состојки

View full details