Skip to product information
1 of 5

Sarcastic Brands

„Еко его“ брисеви за повеќекратна употреба за шминка

„Еко его“ брисеви за повеќекратна употреба за шминка

Regular price $19.99 USD
Regular price Sale price $19.99 USD
Sale Sold out
Shipping calculated at checkout.

Опис

Отворете место за брисеви за повеќекратна употреба! Ултра мекиот двоен врв е направен од еколошки силикон со цврсти бамбусови стапчиња за издржливост. Совршени за сите типови кожа, овие брисеви за повеќекратна употреба се идеални за нанесување и отстранување шминка за чистење уши. Не само што се лесни за чистење по секоја употреба, нашите брисеви за повеќекратна употреба доаѓаат со футрола за носач од бамбус, совршена за вашите патувања. Поздравете ги брисевите без пластика!

Придобивки

  • Брисеви за шминка без пластика за повеќекратна употреба
  • Куфера за носење од бамбус, совршена за патувања
  • Лесен за чистење и издржлив

Апликација

  • Користете при нанесување и вадење шминка и чистење уши
  • По секоја употреба, натопете во топла вода 10 минути, а потоа исчистете со сапун 60 секунди
  • По секое перење, оставете го тампонот целосно да се исуши на воздух пред повторна употреба

Состојки

Еко-пријателски силикон, бамбус, картон

View full details